Terveisiä Sarasteelta

Post date: 13.8.2012 17:07:13

Maanantaina saavuimme leiriin ja fiilikset olivat odottavat. Majoituimma samaan savuun Emen ja Tiksin kanssa. Pystytimme nigerit, joissa luulimme nukkuvamme, mutta emeläiset ja tiksiläiset valtasivat ne. Kaikki tytöt passitettiin samaan puolariin, josta seurasi väittelyä ja osa sai luvan nukkua omassa kupolissa (keskiviikkona kaikki kuitenkin siirtyivät puolariin savunjohtajan käskystä).

Tiistaina meillä oli kaksi laaksoa, stara ja kreisi. Starassa pääsimme maalaamaan graffiteja, kreisissä oli kaikenlaista liikuntaa.

Keskiviikkona meillä oli skutsi-partiotaitokilpailu, jossa kiersimme rasteja. Ruoka oli hyvää. Illalla saimme osallistua myös leiriolympialaisiin.

Arvio tähän asti: 2 1/2

Perustelu: on ollu kivaa, mutta käskytystä liikaa ja uskomme, että tästä on samaa mieltä kaikki raatokärpäsen tarpojat

Terkuin, Hanna ja Noora

------------------------------------------------------------------------------------------------

Vietimme neljä leppoisaa leiripäivää Sarasteen perheleirissä. Naapuriteltoissa asusti tuttuja partioperheitä ja leikkiseuraa oli aamusta iltaan. Äidin näkökulmasta leireily on ihanaa: ruoka on valmista ja ohjelma on mietitty. Sen kuin vain menee muiden mukana. Perheleirin lapsille oli järjestetty omaa ohjelmaa ja saimme osallistua myös isojen mukana laaksoihin. Ehdin olla itsekin pitämässä tekohaava-rastia ja tietenkin vierailla savussa. Kohan, Emen ja Tiksin yhteisessä "Raatokärpänen"-savussa tunnelma oli leppoisa. Savuun pystytettiin hieno katos, ruokailupussiteline, kellokorttilaite ja tietenkin upea savuportti, jonka tekemisestä vastasivat kohan tarpojat.

Hyvää ja antoisaa leiriä kaikille kohalaisille!

Terkuin, Kaisa ja Aino 4v