Meduusan HONOLULU 2.-3.3.2013

Post date: 12.6.2013 6:45:37

Tapasimme lauantaina toimistolla 10.45 ja lähdimme vanhempien kyydeillä Kiljavalle. Perillä etsimme pj:lle paikan ja kaivoimme sille lumeen kuopan. Joukkueemme jaettiin kahteen ryhmään, joiden nimeksi tulivat Pinkit Vompatit ja Team Kookospähkinä. Team Kookospähkinät tekivät trangialla ruoaksi havajipataa, ja Maiju pilkkoi puita, samaan aikaan kun Pinkit Vompatit veivät ne mäkeä ylös pj:lle.

Kun pystytimme pj:n, huomasimme, että kuoppa olikin liian pieni. Joten jouduimme suurentamaan kuoppaa monesti.

Illalla menimme nuotiolle (jonka Anni sytytti yhdellä tulitikulla) paistamaan makkaraa, jonka jälkeen siiryimme teltaan sytyttelemään kaminaa.

Aamulla heräsimme Hakunamatatan soidessa.Aamupalan syötyämme aloimme pakata omia tavaroita, jonka jälkeen yksi ryhmä alkoi purkamaan telttaa, toinen ryhmä kamiinan ja keräsi roskat ja kolmas ryhmä tiskasi. Kun saavuimme takaisin kylmään Suomeen (retkemme siis sijoittui Hawaijiin) niin söimme lentokoneruoan: : Fazerin sinistä, lihapullia ja karjalanpiirakkaa, sekä pillimehua. Ennen lähtöä söimme vielä hernekeittoa ja tuoreita eksoottisia hedelmiä, kuten kookosta, pitayaa ja verkkomelonia. Sitten olikin jo aika alkaa viemään tavaroita alas parkkipaikalle ja odottelemaan vanhempien kyytejä :-D

Kommentteja retkestä:

”Retkellä oli todella kivaa.”

”Se oli paras retki ikinä.”

”Kylmä sää & kivaa.”

”Parhaat johtajat!”

Meduusa-seikkalijajuokkue