Parasta partiossa (osa 1)

Post date: 11.10.2015 16:04:14

Tie partioon käy vatsan kautta!

Ja ei, kyseessä eivät ole trangialla kohmeessa valmistetut retkiruuat, vaan nyyttäriherkut yli kuusi vuotta sitten eräässä partiokokouksessa. Olin viidennellä luokalla, kun kaverini houkuttelivat minut kokoukseensa, joka sattui olemaan syyskauden viimeinen ja tarjolla oli herkkuja laidasta laitaan. Innostuin partiosta alun perin tämän takia, pakko se on myöntää! Myöhemmin mukaan ovat tulleet uudet kaverit ja mielettömät elämykset eri partiotapahtumissa, johtamista unohtamatta.

Johtajatulilla Evolla 28.–30.8. pääsin taas kokemaan johtajuuden parhaita puolia, kun yli 1600 johtajaa eri puolilta Suomea tapasivat viikonloppuna toisensa johtajuuden jättitapahtumassa. Partio on harrastuksena valtavan monipuolinen ja tämän huomasin myös Johtajatulilla. Viikonlopun aikana pääsimme oppimaan johtajuudesta, juhlimaan ysäri-diskossa, melomaan kuunvalossa ja viettämään laatuaikaa tuttujen kanssa.

Kanootin kyydissä pimeällä järvellä täytyi kyllä onnitella itseäni harrastusvalinnastani – niin paljon upeita kokemuksia ja hauskoja kavereita olen vuosien varrella saanut.

Ja eihän tämä tähän lopu, ensi kesänä matkaan Roihulle ja kohti uusia partioseikkailuja!

Amanda, vaeltaja