Meduusan retki

Post date: 24.4.2014 20:31:27

Mukula -retki 7.-9.2.2014

Perjantai-iltana kokoonnuimme kololle, josta lähdimme vanhempien kyydeillä kohti Kurikanjärven kämppää. Siellä -tavaroiden raahamisen jälkeen- söimme iltapalaa ja menimme nukkumaan ...tai no valvomisen jälkeen.

Lauantai-aamuna söimme kevyen aamupalan, ennen brunssia ;) Brunssin jälkeen aloimme tekemään pinjataa illan synttäribileisiin. Pidimme pienet päiväunet välissä ja jatkoimme pinjatan valmistamista.

Kakkuvuokien monipuolista käyttöä brunssilla

Pinjatan askartelua

Kyllä partiolainen keinot keksii :D

Aloitimme kangaskassien tekemisen. Leikkasimme palat, painoimme kuvat meduusasta, kankaisiin ja keksimme adjektiiveja jokaisesta joukkueemme jäsenestä, jotka seuraavana päivänä kirjoitimme toistemme kankaisiin. Illalla aloimme valmistamaan herkkuja Meduusan 94-vuotis synttäreihin. Tarjolla oli porkkanoita, kurkkua ja paprikoita kolmen dipin kera, vaahtokarkkeja (joita paahdoimme vaniljatuoksukynttilöissä), karkkia, popcorneja, coctailtikkuja jotka sisälsivät lihapullia, juustoa ja viinirypäleitä, boolia ja kaikkea muuta hyvää. Aloitimme synttärit, mites muutenkaan kuin syömällä (ja kuuntelemalla musiikkia)! Rikoimme pinjatan ja rohmusimme karkkeja. Heittelimme jätti ilmapalloa ja muuta hauskaa. Myöhemmin avasimme synttärilahjan.

Synttärijuhlissa oli tunnelmaa (kuva ei tosin kerro melun ja naurun (!!) määrästä :D)

Smurffiboolia totta kai Maijun minimuffinsseja

Kovan uurastuksen jälkeen rikoimme taideteoksemme

Tarkkaan grillattuja vaahtokarkkeja piti ihaille ennen syömistä

Valvoimme taas ja menimme nukkumaan.

Sunnuntaina söimme aamupalaa, siivosimme, kirjoitimme kangaskasseihin ja söimme välipalaa. Jonka jälkeen matka kohti koloa ja kotia alkoi.

Kangaskassi valmiina käyttöön

Retkellä oli mukana: Sara, Inka, Henna, Maiju ja Anni.