Lumous 1.-3.11.13

Post date: 7.11.2013 19:53:26

Tänä syksynä vietettiin jälleen Koskenhaltioiden omaa lippukuntaretkeä, Lumousta! Retki pidettiin tutulla paikalla, Kurikanjärven kämpällä, mutta se oli ensimmäinen retki, jonne vanhemmatkin pääsivät mukaan. Tässä muutaman tarpojareportterimme tunnelmia Lumoukselta:

”Ensimmäisenä päivänä saavuimme bussilla leiripaikalle, jossa pystytimme puolarit. Puolareiden pystyttäminen oli helppoa, koska olimme tehneet sen monta kertaa aikaisemmin. Sudareilla se oli hieman vaikeampaa, koska he eivät olleet aikaisemmin pystyttäneet sellaista.

Olimme kipinässä ensimmäisen yön ensimmäisessä vuorossa. Jouduimme käydä toisessakin teltassa, koska meillä oli kiertävät kipinät. Toisessa teltassa asuivat seikkailijapojat, jotka eivät ilmeisesti halunneet meitä sinne, koska olimme sammuttaneet kamiinan kerran.

Toisena päivänä oli hauskaa ohjelmaa, mm. noidan vuolupaikka ja taikamatka. Ideana oli kerätä jokaiselta pisteeltä sana, joista myöhemmin muodostettiin lumous, jolla piti pelastaa prinsessa. Iltanuotiolla jokaisen leirivartion piti kertoa keksimänsä lumous.”

Lauantai-iltana leikittiin myös erilaisia pimeäleikkejä, kuten präisistä ja majakkaa. Lähtöaamuna leirillä alkoi innokas telttojen purku ja aamupäivällä oli vielä luvassa lisää jännittävää ohjelmaa. Lopulta tavarat pakattiin ja retki saatettiin hienosti päätökseen.

Merisiili