Meduusan elinkaari osa 1

Post date: 23.3.2014 12:59:34

Moi!

Me ollaan Koskenhaltioiden tyttöseikkailijat. Kerromme meidän seikkailijajoukkueen ”elinkaaresta” neljässä osassa. Ensimmäisessä osassa muistelemme syksyn 2012 retkiä, kokouksia ja muita tapahtumia.

Siirryimme sudenpennuista seikkailijoihin kesällä 2012. Syksyllä ensimmäisessä seikkailijakokouksessa (pitkän pohdinnan jälkeen) päätimme, että joukkueemme nimeksi tulee Meduusa. Suunnittelimme joukkueelle säännöt ja teimme yhteisen päiväkirjan. Seuraavassa kokouksessa suunnittelimme Retkikokki-merkkiä, sillä joukkueemme ihka ensimmäinen retki, Riemu, lähestyi kovaa vauhtia.

Matkasimme vanhempien kyydeillä Kurikanjärven kämpälle, jossa Riemu-retkeilimme yhden yön. Teimme ruokailuvälinepussit ja suoritimme Retkikokki-merkin.

Syksyn kokouksissa harjoittelimme haavojen ja hiertymien hoitoa, suoritimme Kädentaitaja-merkin: valoimme kynttilöitä ja huovutimme. Pidimme liikuntakokouksen, jossa suoritimme pujottelurataa lehmälasit päässä.

Myöhemmin syksyllä oli vuorossa Toteemi-retki, jossa oli Koskenhaltioita seikkailijoista aikuisiin. Retken teemana oli intiaanit.

Syksyn aikana osallistuimme KoHa:n talkoisiin auttaen toimiston siivoamisessa. Myimme adventtikalentereita ja teroitimme puukkoja.

Syksy oli pirteän vauhdikas! Kivaa oli!

Meduusa