Blogi‎ > ‎

Meduusan elinkaari osa 2

lähettänyt Anni Yli-Kivistö 17.5.2014 klo 8.20
Tällä kertaa kerromme vuoden 2013 keväästä.

Talvella teimme ryhmällemme oman maskotin. Se on tietenkin meduusa ja se sai nimekseen Sebastian :D Suunnistimme ja luistelimme. Vierailimme toimistolla huoltamassa myrskäreitä ja pakkaamassa tulevaa Meduusan omaa talviretkeä varten. Ennen retkeä askartelimme kukkakaulakorut retken teemaan liittyen. Retken nimi oli Honolulu. Ohjelmassa oli talviretkeilytaitojen opettelua, mutta myös retken nimeen liittyen trooppisten hedelmien maistelua, rantalentopalloa ja olihan puolijoukkueteltasamme aika trooppinen ilmasto kun kamiina hohkasi punaisena :D Lopuksi söimme lentokoneruuat ennen kuin palasimme talviseen Suomeen ;)

trangiaruokaa, nam nam!

lunta oli paaaljonKevään aikana suoritimme Toimittaja-taitomerkin: tutustuimme erilaisiin lehtiin ja kuviin. Sekä kirjoitimme näitä blogijuttuja. Kartutimme ensiaputaitoja miettimällä, miten hoidetaan ampiaisen pistoksia ja käärmeen puremia. Kertasimme myös hätäpuhelun soittamisen. Suunnistimme toiseen kertaan kevään aikana, tälläkertaa Petikon metsissä. PT-kisamerkin suoritimme osallistumalla Törmään eli partiotaitokilpailuun. 

Pidimme Silli-retken, jonka ohjelmaan kuului Törmään ja Kohtaamiseen osallistuminen. Kohtaaminen oli lauantaina. Siellä pääsimme Lintsille huvittelemaan ja Stadikalle juhlimaan. Sunnuntaina Törmässä oli erilaisia rasteja esimerkiksi pistesuunnistusta, hampurilaisen tekoa trangialla, tuohitöitä sekä paarien rakentamista. Silli-retkestä kirjoitimme täällä. 
Sebastian !

Koskenhaltioiden lippu ja lipunkantajat kuvassa keskelläei-niin-onnistunut hampurilainen

ohjeiden ihmettelyämaali häämöttää!

maalissa piti tunnistaa täytettyjä eläimiä

Osallistuimme toukokuussa koskenhaltioiden lippukuntaretkelle. Retken nimi oli Maailman ympäri 2 päivässä

Kuvia kevään viimeisistä kokouksista:


Meduusan seikkailijat
Comments