Partioviikko 20.-26.4.

Post date: 14.3.2015 9:37:26

PopUp-kolo, PJ-illallinen, SuperSupe, Törmä, Kohtaaminen... Koskenhaltiat osallistuvat aktiivisesti partioviikon tapahtumiin! Jes!

PopUp-kolo 21.-24.4. Koskenhaltioista osallistuu: Merihevonen, Mursu, Meduusa, Kuningas Pingviini, Merisiili, J&J

Pop Up –kolo kohoaa jälleen Kampin Narinkkatorille. Seikkailijat ja tarpojat osallistuvat omissa kokouksissaan ikäkautensa ohjelmaan. He suuntaavat Kamppiin keskiviikkona 22.4. Lisätietoja saa oman ryhmän johtajilta.

Myös samoajat osallistuvat oman ikäkautensa ohjelmaan Pop Up –kololla. Samoajat lähtevät Narinkkatorille tiistaina 21.4.

Sudenpentu-laumat eivät tällä kertaa osallistu Pop up –kolon ohjelmaan. Suosittelemme kuitenkin vierailemaan Pop up –kololla. Sudenpentujen ilta on maanantaina 21.4. Kololla voi vierailla, vaikkei sinä päivänä olisikaan oman ikäkauden ohjelmaa. Pop up –kolo on auki joka päivä kello 10-20. Ikäkausien omat ohjelmat ovat auki 17-20. Ahkerimmathan vierailevat kololla joka päivä, tiistaista perjantaihin!

Ei-vielä-partiolaisen kaverin mukaan ottaneille on luvattu pieni ylläri, jonka voi noutaa Narinkkatorilla olevasta Poppari Cafésta. Kaveri, isä sekä serkku mukaan ja tule katsomaan miltä näyttää kun partio valloittaa kaupungin ytimeen!

Partiojohtajien juhlaillallinen 24.4.

Tapahtuma on tarkoitettu johtajille, joilla on partiojohtajan valtakirja. Juhlaan ovat erityisen tervetulleita kaikki päpalaiset maaliskuu 2014 – maaliskuun 2015 välisenä aikana valtakirjaa hakeneet partiojohtajat, joille juhla on maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa 10.4. mennessä. Lisätietoja juhlasta löytyy Purkista.

SuperSupe 25.4. Koskenhaltioista osallistuu: Kuutit, Hylkeet

Sudenpentujen tapahtuma, SuperSupe, järjestetään lauantaina 25.4. Päivä tarjoaa lapsille salapoliisi teemaisen päivän sisältäen ohjelman, lounaan ja tapahtumamerkin. Lisätietoja laumanjohtajilta.

Törmä 25.4. Koskenhaltioista osallistuu: Merihevonen, Mursu, Meduusa, Kuningas Pingviini

Seikkailijat ja tarpojat kisaavat lauantaina 25.4. Pääkaupunkiseudun Partiolaisten päiväsarjojen piirimestaruudesta partiotaitokilpailu Törmässä. Kisakirjeet on jaettu kokouksissa. Lappu on myös tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautuminen päättyy 2.4.

Kohtaaminen 26.4. Koskenhaltioista osallistuu: kaikki

Partioviikon päättää Kohtaaminen. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille partiolaisille sekä heidän kavereille ja perheenjäsenille. Tapahtumaan ovat tervetulleita siis kaikki! Kohtaaminen järjestetään Helsingissä 26.4. Sudenpennut ja seikkailijat ystävineen valloittavat Korkeasaaren aamupäivästä. Samaan aikaan tarpojat, samoajat ja vaeltajat ottavat haltuun Helsingin ytimen. Kaikki kohtaavat toisensa iltapäivällä Suvilahdessa Partiofestareilla! Illalla luvassa on vielä Johtajabileet samoajille ja sitä vanhemmille. Ryhmänjohtajat jakavat tapahtumakirjeet. Löydät lapun myös tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen päättyy 16.4. Ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi muista lisätä huoltajan puhelinnumero ja söhköpostiosoite. Ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea, sillä tapahtumarannekkeita on myynnissä rajoitettu määrä.