Koha-tuotteiden yhteistilaus

Post date: 17.11.2016 13:57:22

Omistatko vielä Koha-hupparia? Vai haluatko uuden? Nyt on hyvä mahdollisuus osallistua yhteistilaukseen. Näin säästät toimituskuluissa ja maksat vain tilaamistasi tuotteista. Huppareiden lisäksi voit tilata Koskenhaltioiden kangaskasseja sekä -merkkejä.

Huppareiden ja kangaskassien väri- ja kokovaihtoehtoihin sekä hintoihin voit tutustua täällä: http://shop.spreadshirt.fi/koskenhaltiat/. Kangasmerkin hinta on 2€ ja kuvan merkistä löydät tilauslomakkeesta. Merkki kiinnitetään partiopaidan vasempaan hihaan. Partiopaidan lisäksi merkin voi kiinnittää esimerkiksi kangaskassiin tai rinkkaan. Merkkejä voi siis halutessaan ostaa useamman!

Koha-tuotteet jaetaan Kuusijuhlassa 15.12. Tuotteet on tilattava ja maksettava viimeistään 28.11. Tilaa tuotteet täällä: https://goo.gl/RmyIWm Tuotteet maksetaan Koskenhaltioiden tilille FI40 8000 1901 5391 56. Kirjoita viestikenttään Koha-tuotteet ja partiolaisen nimi. Tilaus on sitova.

Kannattaa myös tarkistaa Koha-kirppiksen tilanne, jos sieltä löytyisi sopiva Koha-huppari (tai muita hyödyllisiä partiovarusteita). Oman vanhan hupparin saa kätevästi kierrätettyä samassa paikassa. Koha-kirppis: http://www.koskenhaltiat.fi/kirppis.